Billedskole

Velkommen til Museum Sallings billedskole, hvor kunst og kreativitet mødes året rundt! Udover vores spændende billedskole tilbyder vi også sommerskole og en række andre aktiviteter gennem året.

Kom og vær med til at udforske en verden af teknikker og materialer, hvor vi skaber kunstværker, der vækker nysgerrighed, og begejstring. Og hvad ville være en mere passende afslutning på vores sæson end en udstilling, hvor vores værker gennem sæsonen får lov til at få plads og blive vist frem for gæster i huset, samt familie og venner? Velkommen til en oplevelse fyldt med kunstnerisk udfoldelse og hyggeligt fællesskab!

Og husk, for at holde jer opdateret med vores seneste arrangementer, aktiviteter og nyheder, så sørg for at melde jer til vores nyhedsbrev! Vi sender opdateringer ud cirka hver anden måned, så I altid er informeret om, hvad der sker på Museum Sallings billedskole. På den måde går I aldrig glip af spændende muligheder for at dykke ned i kunstens verden og være en del af vores fantastiske fællesskab.  Tilmeld jer nu og bliv en del af vores kunstneriske rejse!

Billedskole for børn 9-15 år

 

Billedskole for Børn 6 – 8 år

 

Billedskole for voksne