Kulturugen i Skive byder på et fabelagtigt program


Kulturugen i Skive byder på et fabelagtigt program

Museum Salling  er stolte af at præsentere et spændende og varieret program for Kulturugen, som både omfatter arrangementer i byen og i de omkringliggende områder. En af de helt store nyheder i år er åbningen af et pop-up museum i form af en Fabeldyrsbutik, som vil være at finde i Nørregade 17. Butikken bliver et unikt tiltag, hvor besøgende kan opleve fascinerende fabeldyr og kreative installationer og være med til kreative workshop, der vil være noget for alle målgrupper. Vi får til skolerne besøg af Det finurlige Flyselskab. Vores kulturformidlere vil være værter i løbet af ugen. Vi har endda også åbning på to udstillinger på Skive Museum i løbet af ugen samt kreative workshops for hele familien som at lave Fabeldyrshatte og vær med til at tegne en Fabeldyrsby.

 

Hyggeligt fællesskab

Vi har en seniordag  – En dag dedikeret til vores ældre borgere, hvor de kan nyde musikalske indslag, kage og hyggeligt håndarbejde. Vi opfordrer til at man medbringer sit håndarbejde, så man kan lave lidt syslerier over kaffen med musik til arbejdet. – Tag også med os på en spændende byvandring, hvor vi udforsker Skives historie og skjulte perler. Turen afsluttes med kaffe og kage i Fabeldyrsbutikken, hvor deltagerne kan nyde en velfortjent pause og se butikkens flotte udsmykning.

 

Fabeldyrsbutikken

”Temaet for vores butik er udfra det projekt vi gennem længere tid har arbejdet med i Kunst & Kulturlaboratorium støttet af Kulturaftalen. Vi er glade for netop de nye partnerskaber og det nye samarbejder, som projektet har ført med sig” fortæller Projektleder Anja Høegh.

Fabeldyrsbutikken vil blive dekoreret af vores dygtige kulturformidlere i samarbejde med Karin Brydsø og elever fra Hem skoles mellemtrin. Eleverne arbejder flittigt på at fremstille pynt og genstande til butikken, og besøgende kan glæde sig til at se deres fantasifulde og kreative værker.

Vi opfordrer alle til at tjekke det fulde program for Kulturugen, som byder på noget for enhver smag og aldersgruppe. Det er en oplagt mulighed for at opleve museet på en ny måde og deltage i fællesskabet både på museet, på Rådhustorvet og i selve butikken.

 

Vi ser frem til at byde både borgere og besøgende velkommen til en uge fyldt med kulturelle oplevelser og glæder os til at se jer til Kulturugen i Skive!

 

For yderligere information eller interviewaftaler, kontakt venligst:

Projektleder Anja Høegh Gjerløv

E: anjg@museumsalling.dk